Vad är 5g?

The hyperkonnectivitet i vår omedelbara och kollektiva framtid kommer demand bättre internet av saker (IoT) applikationer. IOT-produkter kommer att betjäna oss för att upprätthålla intelligenta städer och bearbeta stora volymer av data i riktigt-Time. Följaktligen blir utvecklingen av applikationer och anordningar och de infrastrukturer som stöder dem parallelltnödvändigt.

Hastigheten på 4G-nätverk är inte längre tillräckligt, och det är häre 5g blir en sådan signifikant uppgradering i det globala tekniska sammanhanget. 5G-teknik will omvandla smarta enheter i stället-alone automatiska digitala lösningar i ett anslutet samhälle.

it är den femte generationen \" Av trådlös kommunikationsteknik och standarder, detnätverk som mobila enheter kommer att använda för att ansluta till Internet från Anywhere i världen. Utvecklingen på 4G kommer att revolutionera kommunikationer som vi vet och tar oss tillny terräng: Hyperconnectivity.

för att arbeta, millisekondens latenser - eller den tid det tar att överföra ett datapaket inätverket - det 5G tillåter är kritiska. 5g är en alltmer tillgänglig verklighet och tack vare den minsta latens somnämns ovan kommer det att underlätta:

the första omfattande fas av maskiner som är sammankopplade i verkligheten - från hushållsapparater och prylar till fordon och alla typer av Sensorer att inte glömma sina militära applikationer-

NA, till exempel i LAG och signaldroppar i strömmande eller online-spel

lower strömförbrukning och ökad batterilivslängd,något som är i linje Med en mer hållbar ekonomi

we talar omnågot objekt som kan sända och ta emot hjälpsam information med Internet: Smart mätare, säkerhetsapparater, sensorer i fordon och snabbare och berikade mikrochips. Värdet av detnya paradigmet är uppkomsten avnya ekonomiska scenarier, affärsmöjligheter och affärsinnovationer som kommer att driva även den mest vilande av offentliga sektorerna.


Tidigare: Hur är produktionen av precision...

Nästa: Hur kommer 5g påverka världen a...