Fördelar med metall shrapnel

in Fakta, metallkrapneller kallas också Guozi-tabletter, som används i elektroniska produkter. Eftersom det är lite som en knapp på kläder, kallar vissa människor det en"button switch."Det allmänna råmaterialet för metallskytte är 301 rostfritt stål. Och utländska länder använder 304 rostfritt stål som råmaterial.


The flexibilitet av metallskrapnel är mycket bra, som huvudsakligen återspeglas i styrka, storlek och form. Dessa tre parametrar kan ändras beroende på produktens krav. (Ändring har också en gräns).


The Metal shrapnel har stabilitet, dess återhämtningsstyrka och utmärkt konduktivitet, vilket återspeglas i den relativt låga sannolikheten för misslyckande i elektroniskanyckelprodukter. På grund av sin goda reboundstyrka tillämpas det på viktiga omkopplare av elektroniska produkter.


Metal shrapnel är mycket slitstarka, och rostfritt stål är svåra att skada i princip och ytbehandling används längre Arbetsstyckets livslängd.


the självständighet av metallskylt parametrar: såsom liv, styrka, tryckmotstånd, jämn temperaturmotstånd, kallmotstånd etc., dessa parametrar kan detekteras genom testutrustning. Det kan också utformas enligt produktens behov. Naturligtvis desto bättre prestanda desto dyrare priset. Därför är kunderna baserade på produktens faktiska behov och kommer inte att överstiga det. Till exempel är det beräknade livet för en elektronisk knappprodukt tio år, även om det är tråkigt inom tio år. Det är omöjligt att trycka mer än 300 000 gånger i många gånger, så det räcker att välja en metallskylning på 500 000 gånger.



Tidigare: Flera vanliga bearbetningsförfar...

Nästa: Vad är metallstämpel?